Hockey ondergoed

Hockey ondergoed

Bij hockey denk je al snel aan een speciale hockeybroek, hockeyshirt en hockey sokken als het gaat om je kleding, maar het kledingstuk wat vaak het meest tot irritatie leidt of je bewegingsvrijheid ontneemt is je ondergoed. De meeste hockeyers dragen vaak hun normale ondergoed, meestal van katoen, ook tijdens het sporten. 100% Katoenen ondergoed zorgt voor schuurplekken als het nat wordt door zweet. Het aanschaffen van speciaal hockey ondergoed is dan ook een goede overweging als je optimaal wil presteren op het hockeyveld. In dit blog bespreken we het beste hockeyondergoed voor dames en heren.

Lees meer

Hoe kies je de juiste hockeystick?

Juiste hockeystick

Voor het kiezen van de juiste hockeystick, moet je met een aantal dingen rekening houden. In dit blog bespreken we waar je op moet letten bij het kopen van de juiste hockeystick. Van je positie op het veld tot het type spel dat je wilt spelen. Ook kijken we naar hoe je het carbonpercentage bepaald van je hockeystick, meer carbon klinkt waarschijnlijk beter, maar is dit ook zo voor ieder niveau?

Lees meer

Wat kost een goede hockeystick?

Wat kost een goede hockeystick?

Een hockeyer die niet kan hockeyen zal de schuld geven aan zijn hockeystick, zoals een boer die niet kan zwemmen de schuld geeft aan het water. Maar maakt een dure hockeystick je ook een betere hockeyer of kan je met een goedkopere hockeystick dezelfde truckjes. In dit blog kijken we dan ook wat een goede hockeystick moet kosten.

Lees meer

Tips: Leer dribbelen als een hockey pro

Dribbelen tips

Dribbelen is een van de meest belangrijkste vaardigheden bij hockey, essentieel voor het lopen met de bal over het veld en het ontwijken van tegenstanders. Een goede dribbelaar kan de dynamiek van een spel veranderen, ruimtes creëren en kansen creëren voor het team. De beste dribbelaars staan dan ook meestal op het middenveld of in de aanval. In dit blog delen we negen tips en technieken om je dribbelvaardigheden te verbeteren.

Lees meer

Waarom een zaalhockeystick?

Waarom een zaalhockeystick

Het zaalhockeyseizoen biedt een mooie kans voor hockeyers om hun vaardigheden en technieken op een andere ondergrond te laten zien. Belangrijk is dat je met een speciale zaalhockeystick speelt in de zaal. In deze blog bespreken we waarom je voor zaalhockey een speciale zaalhockeystick nodig hebt, wat de verschillen zijn tussen een zaalhockeystick en een normale hockeystick, en welke hockeymerken bekend staan om het maken van de beste zaalhockeysticks.

Lees meer

Beste hockeyschoenen

Beste hockeyschoenen

Als je op zoek gaat naar nieuwe hockeyschoenen, dan wil je uiteraard kiezen voor de beste hockeyschoenen die je spel naar een hoger niveau tillen. In dit blog zoeken we uit wat de beste hockeyschoenen zijn en en kijken we op welke schoenen de beste hockeyers ter wereld spelen. Ook geven we algemene tips voor het kopen van hockeyschoenen.

Lees meer

Welke hockeystick voor een middenvelder?

Hockeystick voor een middenvelder

Wat is de beste hockeystick voor een middenvelder? Het verschilt per type hockeymiddenvelder wat voor hockeystick de beste keuze is. Ben je een controlerende verdedigende middenvelder dan heb je voordeel bij een iets zwaardere hockeystick, zodat je de bal goed kan blokken. Maar ben je een aanvallende middenvelder, dan wil je juist snelle en behendige bewegingen kunnen maken en is een lichtere en meer op het aanvallende spel gerichte hockeystick de beste keuze. In dit blog kijken we welke hockeystick het beste past bij een hockeymiddenvelder.

Lees meer

Wat is een grow bow hockeystick?

Grow Bow hockeystick

Wat is een grow bow hockeystick? Op deze vraag geven we in dit blog antwoord. We zien de Grow Bow hockeystick alleen bij het merk Osaka, dus is deze kromming exclusief bij Osaka verkrijgbaar? We zochten uit wat voor kromming de Grow Bow hockeysticks hebben.

Lees meer

Welke adidas hockeyschoenen?

adidas hockeyschoenen

Als je hockey speelt, weet je dat de juiste hockeyschoenen het verschil kunnen maken op het veld. Ze moeten niet alleen comfortabel en duurzaam zijn, maar ook de nodige grip en ondersteuning bieden voor snelle bewegingen en snel draaien. Adidas hockeyschoenen worden door prof hockeyers over de hele wereld gedragen. Met hun innovatieve ontwerpen en de beste materialen zijn adidas hockeyschoenen perfect voor zowel beginnende als ervaren spelers. In dit blog bespreken we de beste Adidas hockeyschoenen voor dames en heren.

Lees meer

Wat is een low bow hockeystick?

Wat is een Low Bow hockeystick?

Als je op zoek gaat naar een nieuwe hockeystick zie je termen als Low bow en Extreme Low bow voorbijkomen. Het betreft hier de kromming van een hockeystick, maar wat is nu precies een Low Bow hockeystick en voor welk type hockeyer is deze geschikt? In dit blog geven we antwoord op al je vragen omtrent de Low Bow en Extreme Low Bow hockeystick.

Lees meer